Om oss:

Hudoteket tilbyr medisinsk hudpleie som botox, fillere, sterke og svake peelinger, microneedling, og ulike hudprogram som gir svært gode resultater. Vi har også form og farge av vipper og bryn. Vi skreddersyr behandling basert ditt ønske og behov og vår spesialistvurdering.

Ansvarlig kosmetisk dermatologisk sykepleier, Hanne Øistad er sertifisert ved SenZie/høyskolen i Sør-Øst Norge, som er den eneste høyskolen i Norden som utdanner kosmetisk dermatologiske sykepleiere. Skolen kan vise til svært gode resultater og har høy prestisje i bransjen, -blant hudleger, kirurger og spesialister innen estetisk medisin.

Hanne Øistad har lang fartstid som sykepleier, og har jobbet flere år i ambulansetjenesten, akuttmottak på sykehus og innen rehabilitering for multitraumer og ryggmargskader, samt brannskader.

Hun ønsker å ivareta deg på en god og trygg måte og handler ut i fra sykepleiernes etiske retningslinjer. Hun er genuint interessert i mennesker, hudhelse, trening og kosthold.

Vår visjon:

Tren huden, det gir gode resultater.

Huden trenger trening akkurat som kroppen. Dette oppnås gjennom gode hudprogram tilpasset deg. Våre injeksjonsbehandlinger skal gi naturlige resultater. En sunn hud gir fysisk og psykisk velvære.

Velkommen

Hanne Øistad
Dermatologisk kosmetisk sykepleier